EK Pool

Wil je graag meedoen aan een EK Pool of met je team of bedrijf een pool opzetten? Op deze pagina zetten we alle opties overzichtelijk voor je op een rijtje. Zo zie je direct welke pool gratis is of geld kost, of je de uitslagen één keer moet invullen of tijdens het toernooi nog moet bijhouden en nog veel meer! Benieuwd naar de puntentelling, hoe de poules precies werken en mogelijk te winnen prijzen? Lees snel verder.

EK Pool 2024

Het EK volgen wordt een stuk leuker als je een pooltje hebt ingevuld. Samen met je vrienden of familie meespelen en de EK wedstrijden kijken. Er zijn verschillende aanbieders waar je mee kan doen aan een EK Pool. Hieronder zetten we alle opties op een rijtje.

AanbiederPrijsApp
FlexvoetbalGratisJa
ScoritoGratisJa
ToernooivoetbalGratisNee

EK Bedrijfspoule

Speel je graag met je collega’s een EK Pool? Bekijk hieronder de opties om een speciale bedrijfspoule op te zetten. Want wat is er beter dan onder werktijd lekker met je collega’s voetbal te kijken en te discussiëren over de wedstrijden.

AanbiederPrijsApp
BedrijfspouleVanaf €299Nee
EKpooltjesVanaf €149Ja
Koning SportVanaf €49Ja
ScoritoVanaf €99Ja

EK Voorspellen

Hoe- en wanneer kun je de poule precies invullen? In eerste instantie vul je de uitslagen van alle groepswedstrijden in. Daarbij geldt de puntentelling zoals weergegeven in bovenstaande tabel. Na de groepsfase vul je de voorspellingen per fase (knock-out ronde) in. Na de poulewedstrijden dien je dus nog apart je voorspelling voor de achtste-, kwart-, halve- en finale in te vullen. Ook de vier topscorers kunnen ná de groepsfase opnieuw gekozen worden. Tot 14 juni 21:00 uur kun je de volgende zaken voorspellen:

  1. Voorspel alle zes de wedstrijden per poule;
  2. Selecteer topscorers;
  3. Kies je Europees Kampioen;
  4. Na de groepsfase kun je op 27 juni de volgende fases invullen.

Speel je mee met Scorito? Daarvoor hebben we een speciale guide gemaakt met alle tips & tricks om eindelijk eens een keer die subleague te winnen.

Deadlines

Om het maximale aantal punten te behalen is het belangrijk om al je voorspellingen op tijd in te vullen. In onderstaand overzicht tref je een tabel met alle deadlines:

FasesDeadline
Fase 1: GroepsfaseVrijdag 14 juni, 21:00 uur
Fase 2: Achtste finalesZaterdag 29 juni 18:00 uur
Fase 3: KwartfinalesVrijdag 5 juli 18:00 uur
Fase 4: Halve finalesDinsdag 9 juli 21:00 uur
Fase 5: FinaleZondag 14 juli 21:00 uur