Nederlands Elftal shirt 2024

Ben je op zoek naar het shirt wat de spelers van het Nederlands Elftal dragen op het EK 2024? Op deze pagina vind je alles over het nieuwe shirt van Oranje. Het nieuwe design, waar je het shirt kan kopen en nog veel meer.

Nederlands Elftal Shirt Thuis

Waar kun je het shirt van het Nederlands Elftal aanschaffen? Check onderstaande tabel voor de beste prijzen en kortingen:

ThuisshirtPrijsKortingVerzending
Voetbalshop.nl€99,995% nieuwsbriefkortingGratis vanaf €59
Nike€99,9910% studentenkortingGratis vanaf €99
Voetbaldirect€99,95Gratis vanaf €79
Play Football€99,99Gratis vanaf €50
Subsidesports€94,95€4,95
nederlands-elftal-shirt-2024

Ben je benieuwd naar alle details van het thuisshirt van Nederland? Check onderstaande video en je ziet o.a. de donkerblauwe tinten op de mauwen en in de nek van shirt. Opvallend is dat het logo van de KNVB lichtblauw is. In de nek is een kroontje geborduurd. Verder heeft shirtsponsor Nike het strak en minimaal gehouden.

Nederlands Elftal Shirt Uit

Wil je het uitshirt van Nederland kopen? Check in onderstaande tabel waar je dit het voordeligste kan doen:

ThuisshirtPrijsKortingVerzending
Voetbalshop.nl€99,995% nieuwsbriefkortingGratis vanaf €59
Nike€99,9910% studentenkortingGratis vanaf €99
Voetbaldirect€99,95Gratis vanaf €79
Play Football€99,99Gratis vanaf €50
Subsidesports€94,95€4,95
nederlands-elftal-uit-shirt-2024

Dezelfde oranje, donker- en lichtblauwe kleuren komen terug maar nu met vele strepen en blokken. Het is misschien even wennen, en je moet er van houden, maar dit uitshirt is een stuk drukker dan het thuistenue.

Shirts landen EK 2024

Voor elk toernooi presenteren de deelnemende landen voor een nieuw tenue. Ben je benieuwd naar een overzicht van alle wedstrijdshirt per land op het EK 2024? Dan zit je hier goed. Scroll verder om alle (nieuwe) shirts van de deelnemende landen te bekijken (op alfabetische volgorde).

België

shirt-belgie-ek2024

Het nieuwe thuisshirt van België heeft een bordeaux rode kleur met zwarte tinten. Het uitshirt heeft hetzelfde design maar dan met de kleuren lichtblauw en wit. Dit uitshirt schijnt geïnspireerd te zijn op het stripfiguur Tintin, die wij kennen als Kuifje.

Duitsland

duitsland-shirt-2024

Gastland Duitsland speelt in het herkenbare wit met zwarte thuisshirt. Een nieuw detail op het thuisshirt zijn de zwart, rood, gele banen van de Duitse vlag op de schouders. Het uitshirt van Duitsland op het EK valt erg op.

Engeland

engeland-shirt-home

Klassiek wit met donkerblauwe randen: dat is het traditionele thuisshirt van Engeland. Voor het EK 20024 zijn daar nog paarse details aan toegevoegd, zie ook alles over het EK shirt van Engeland. Het uitshirt van de Engelsen is volledig paars met aan de zijkant een streep van verschillende kleuren. Sponsor Nike en het bondslogo hebben een gouden kleur.