België – Slowakije

EK 2024 | Groepsfase | Maandag 17 juni 18:00 | Groep E | Deutsche Bank Park, Frankfurt

🇧🇪 België – 🇸🇰 Slowakije voorbeschouwing

De eerste wedstrijd voor België op het EK 2024 is een confrontatie met Slowakije. Deze wedstrijd vindt plaats op maandag 17 juni om 18:00 uur in het Deutsche Bank Park in Frankfurt. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over deze belangrijke wedstrijd.

Voor elk land, en dus ook voor België en Slowakije, is het namelijk cruciaal om goed te beginnen aan het toernooi. Win je de openingswedstrijd dan ben je bijna gegarandeerd van de volgende ronde (omdat de beste nummers 3 ook doorgaan) Na deze wedstrijd wachten nog Oekraïne en Roemenië als tegenstanders in Groep E. Met een (ruime) overwinning op Slowakije kan België dus al een grote stap zetten richting kwalificatie voor de volgende ronde.

Opstellingen

De opstellingen zijn bekend! België treedt aan in een 4-2-3-1 opstelling met als Crassasco als opvallende linksback. Een opvallende opstelling dus met verder o.a. Doku, De Buryne, Trossard en Lukaku.

Slowakije speelt in een 4-3-3 formatie. Met Stanislav Lobotka als spil op het middenveld. Ook Feyenoorder David Hancko komt weer in actie.

Opstelling Belgie: Casteels; Castagne, Faes, Debast, Carrasco; Onana, Mangala; Trossard, De Bruyne, Doku; Lukaku, .

Opstelling Slowakije: Dubravka; Pekarik – Vavro – Skriniar – Hancko; Kucka – Lobotka – Duda; Schranz – Bozenik – Haraslin.

Wedtips

Je kunt natuurlijk op verschillende onderdelen inzetten, het wedden op een correcte score is zo’n onderdeel. Bij een 0-0 uitslag ontvang je een quotering van 14.00. Bij een 1-0 overwinning voor België ontvang je een quote van 7.50. Misschien is het de moeite waard om dit eens te proberen. Voor winst/verlies:

🇧🇪 België 1.48Gelijkspel 4.50🇸🇰 Slowakije 6.75

Tickets

De officiële ticketsale van de UEFA is gesloten. Wel kun je het nog proberen kaarten te bemachtigen via secundaire ticketplatformen. Je betaalt hier meer dan de originele prijzen maar je kan België dan wel aanmoedigen op het EK.