EK Tickets 2021

Ben je op zoek naar kaarten voor wedstrijden van het EK 2021? Op deze pagina leggen we je alles uit over de kaartverkoop en beschikbare tickets. Door het coronavirus is de ticketsale veranderd, maar er is nog steeds een kans op het bemachtigen van EK kaarten.

Kaarten EK 2021

De normale tickets werden in de zomer van 2019 al verkocht door de UEFA. Na een aanmeldingsproces werd er geloot. Een groot deel van de kaarten is toen al verkocht aan fans door heel Europa. Met een clubcard van Oranje maakte je extra kans.

Door de uitbraak van covid-19 is het echter nog de vraag of stadions de maximale bezetting kunnen hanteren. Een deel van de tickethouders zal daardoor mogelijk teleurgesteld worden. De kans is bijvoorbeeld aannemelijk dat er alleen bezoekers uit het land van het betreffende stadion naar binnen mogen. Er zijn echter ook nog andere partijen die kaarten aanbieden.

Tickets achtste finale Nederlands Elftal

Nederland heeft zich geplaatst voor de achtste finale van het EK. Het speelt nu op zondag 27 juni in Boedapest. Het is nog niet bekend hoeveel kaarten Nederland toegewezen krijgt, de KNVB zal hier binnenkort meer info over geven.

Tickets Wedstrijden Johan Cruijff ArenA (Amsterdam)

De volgende wedstrijden worden in Amsterdam gespeeld:

Datum & TijdFaseThuisUitTickets
13 juni 21:00Groep🇳🇱 Nederland🇺🇦 OekraïneUitverkocht
17 juni 21:00Groep🇳🇱 Nederland🇦🇹 OostenrijkUitverkocht
21 juni 18:00Groep🇲🇰 Noord-Macedonië🇳🇱 NederlandUitverkocht
26 juni 18:00Achtste finale2A2B

Extra EK 2021 tickets

Er van uitgaande dat er alleen publiek uit eigen land aanwezig mag zijn zouden er alleen wedstrijden in Amsterdam bezocht kunnen worden. Het is nog de vraag hoeveel publiek er in de Johan Cruijff ArenA aanwezig mag zijn, maar de KNVB gaat voor het maximale. Doordat er voor de wedstrijden in Amsterdam ook veel tickets aan buitenlandse bezoekers zijn verkocht is er een kans dat er nog kaarten vrijkomen. Hier zal de UEFA later meer nieuws over naar buiten brengen.

Tickets winnen

Is het je niet gelukt om via de UEFA of een andere ticketpartij aan kaarten voor het EK te komen? Verschillende partners van het toernooi bieden nog kaarten aan die te verkrijgen zijn via winacties. Hieronder hebben we enkele van deze acties uitgelicht waarmee je toch kans maakt op die felbegeerde kaarten:

Thuisbezorgd

In totaal geeft Thuisbezorgd 410 kaarten weg voor verschillende EK wedstrijden van het Nederlands Elftal. Wat moet je doen om kans te maken? Heel simpel, bestel (t/m 20 juni) eten via de website van Thuisbezorgd en vink op de afrekenpagina het vakje aan om deel te nemen aan de EK actie. Je kunt dan aan het rad draaien en We hebben een overzicht gemaakt van welke tickets je allemaal kan winnen via het platform van Thuisbezorgd:

KaartenWedstrijdSpeelstad
5 x 2 Cat.1🇳🇱 Nederland – 🇺🇦 OekraïneAmsterdam
50 x 2 Cat. 2🇳🇱 Nederland – 🇺🇦 OekraïneAmsterdam
5 x 2 Cat.1🇳🇱 Nederland – 🇦🇹 OostenrijkAmsterdam
50 x 2 Cat. 2🇳🇱 Nederland – 🇦🇹 OostenrijkAmsterdam
4 x 2 Cat. 1🇲🇰 Noord-Macedonië – 🇳🇱 NederlandAmsterdam
50 x 2 Cat. 2🇲🇰 Noord-Macedonië – 🇳🇱 NederlandAmsterdam
30 x 2 Cat. 1Achtste finale Amsterdam
3 x 2 Cat. 2 (incl. overnachting)Halve finaleLonden
3 x 2 Cat. 2 (incl. overnachting)Halve finaleLonden
5 x 2 Cat. 1 (incl. overnachting)FinaleLonden
De verschillende categorieën tickets bepalen de zitplaats in het stadion. Bij cat. 1 heb je bijv. betere plaatsen dan bij cat. 2.

Volkswagen

Ook Volkswagen is partner van het toernooi en kan daardoor tickets weggeven. Start Private Lease bij Volkswagen en krijg twee tickets van een van drie groepsduels van het Nederlands Elftal. De Private Lease actie loopt t/m 25 mei en je kan dus gegarandeerd naar het EK.

Daarnaast kun je ook nog kans maken op 2 kaarten door een APK in te plannen bij een Volkswagen dealer. Hiervoor zijn in totaal 200 tickets beschikbaar. Meer info over beide acties vind je op de website van Volkswagen.