Het EK voetbal start binnenkort! En Panini, bekend van de bekende voetbal stickerboeken, heeft het album van EURO 2020 al uitgebracht. Verzamelaars van de voetbalplaatjes kunnen dus al beginnen met sparen!

Panini album ook online te koop

De echte liefhebber kan zich de bezoekjes aan de lokale boekhandel waarschijnlijk nog goed herinneren. Pakjes Panini kopen, thuis openscheuren en in het album plakken. De Panini plaatjes zijn nu ook online verkrijgbaar. Handig om online te bestellen nu de meeste boekhandels gesloten zijn.

UEFA Euro 2020 Preview album

Het album wat nu is uitgekomen is nog niet het officiële album voor EURO 2020 (zoals het toernooi blijft heten). Het gaat om het zogenaamde preview album. Dit album telt 72 pagina’s met in totaal 528 stickers. Alleen al gekwalificeerde landen komen in het boek voor. Naast spelers staan er ook stickers in van speelsteden, stadions en UEFA logo’s in.

Panini stickers Nederlands Elftal

Per land heeft Panini zestien spelers geselecteerd die in het album voorkomen. Jasper Cillessen is de enige doelman in het boek. Verder komen we de gebruikelijke namen tegen. Maar de kans is groot dat er volgend jaar weer nieuwe talenten bij de selectie zitten. Op onze pagina over het Nederlands Elftal vind je de huidige/laatste selectie van bondscoach Ronald Koeman.

Waar kan ik Panini stickers kopen?

Het is nog niet bekend wanneer de Panini stickers voor het EURO 2020 album te koop zijn. Maar als de officiële verkoop begint dan kun je de stickers op vele plekken in Nederland kopen. Bijvoorbeeld bij boekhandels, supermarkten, kiosken en tankstations. Ook online zullen de voetbalplaatjes verkocht worden via de website van Panini Nederland en Amazon. Maar het blijft natuurlijk leuk om gelijk na aankoop het pakje stickers open te scheuren en te kijken of je die ene exclusieve speler te pakken hebt.

Schrijf een reactie