Frankrijk – Polen

EK 2024 | Groepsfase | Dinsdag 25 juni 18:00 uur | Groep D | Signal Iduna Park in Dortmund

🇫🇷 Frankrijk – 🇵🇱 Polen Voorbeschouwing

De vraag voor deze wedstrijd is of de sterspelers van beide landen beschikbaar zullen zijn. Bij Frankrijk is het nog onzeker of Kylian Mbappé zal spelen, terwijl bij Polen de focus ligt op Robert Lewandowski, die geblesseerd raakte in de laatste oefenwedstrijd. De meest recente confrontatie tussen Polen en Frankrijk eindigde in een 3-1 overwinning voor ‘Les Bleus’ tijdens het WK van 2022, waar Frankrijk uiteindelijk wereldkampioen werd.

Frankrijk heeft gelijkgespeeld tegen Nederland en Polen heeft verloren. We verwachten dan ook dat Frankrijk deze wedstrijd tegen Polen zal winnen. Maar wie weet heeft Lewandowski zijn dag en schiet hij er een paar in.

Opstelling

Vermoedelijke opstelling Frankrijk: Maignan; Koundé, Konaté, Upamecano, Hernández; Griezmann, Kanté, Rabiot; Dembélé, Thuram, Mbappé

Vermoedelijke opstelling Polen: Szczęsny; Bednarek, Dawidowicz, Kiwior; Frankowski, Moder, Slisz, Zalewski; Zieliński, Urbański; Buksa

Wedtips

Bij dit aanstaande duel bieden de bookmakers momenteel de volgende quoteringen aan: voor een overwinning van Frankrijk staat de beste quotering op 1.37, voor een gelijkspel is dit 5.65, en voor een overwinning van Polen staat de beste quotering op 7.75.

🇫🇷 Frankrijk – 1.37Gelijkspel – 5.65🇵🇱 Polen – 7.75

Tickets

Dortmund ligt niet heel ver over de grens dus je kunt deze wedstrijd makkelijk bezoeken vanuit Nederland. Via de UEFA zijn kaarten al uitverkocht maar er zijn ook nog andere platformen die tickets verkopen.