Dortmund

Met meer dan een half miljoen inwoners kan Dortmund natuurlijk niet ontbreken als speelstad voor het EK in 2024. Op deze pagina vindt je alles over het programma in Dortmund. In het Signal Iduna Park worden alle wedstrijden in Dortmund gespeeld.

Update: Nederland speelt de halve finale van het EK in Dortmund! Lees hier alles over een bezoek aan Dortmund voor Nederland – Engeland.

Programma

Datum&TijdFaseThuisUitUitslag
Za 15 juni 21:00Groep🇮🇹 Italië🇦🇱 Albanië2-1
Di 18 juni 18:00Groep🇹🇷 Turkije🇬🇪 Georgië3-1
Za 22 juni 18:00Groep🇹🇷 Turkije🇵🇹 Portugal0-3
Di 25 juni 18:00Groep🇫🇷 Frankrijk🇵🇱 Polen1-1
Za 29 juni 21:00Achtste finale🇩🇪 Duitsland🇩🇰 Denemarken2-0
Wo 10 juli 21:00Halve finale🇳🇱 Nederlandengeland Engeland2-1
Benieuwd naar het volledige schema, check het complete speelschema.

Signal Iduna Park Dortmund

Het Signal Iduna Park stadion is de thuishaven van Borussia Dortmund. Deze club draait al jaren mee in de top van Duitsland én Europa. Borussia Dortmund wordt vaak gezien als dé concurrent van Bayern München. Met 66.000 plaatsen is het stadion het 3e grootste stadion van Duitsland en dit EK. In dit stadion wordt de halve finale gehouden op woensdag 10 juli.

Mocht je nog op zoek zijn naar een overnachting dan kun je via onderstaande map alle hotelopties zien in Dortmund.

Stad Dortmund

Dortmund is een echte arbeidersstad. De stad ligt midden in het Ruhrgebied en telt ruim een half miljoen inwoners. Het is daarmee de grootste stad in het Ruhrgebied. Als het speelschema volledig is ingevuld plaatsen we op deze pagina ook tips voor de beste reisopties en overnachtingen in Dortmund.