Hamburg

De Metropool Hamburg hoort natuurlijk ook tussen de tien speelsteden van het EK 2024. Hamburg is de op een na grootste stad van Duitsland. Op deze pagina lees je alles over het programma in Hamburg. De wedstrijden worden gespeeld in het Volksparkstadion.

Ook Nederland speelt een wedstrijd in Hamburg: het eerste groepsduel, tegen Polen. Daarom hebben we speciaal een wat uitgebreider artikel geschreven over wat je allemaal moet weten de stad, te lezen in de Hamburg City Guide.

Programma

Datum & TijdFaseThuisUitUitslag
Zo 16 juni 15:00Groep🇵🇱 Polen🇳🇱 Nederland1-2
Wo 19 juni 15:00Groep🇭🇷 Kroatië🇦🇱 Albanië2-2
Za 22 juni 15:00Groep🇬🇪 Georgië🇨🇿 Tsjechië1-1
Wo 26 juni 21:00Groep🇨🇿 Tsjechië🇹🇷 Turkije1-2
Vr 5 juli 21:00Kwartfinale🇵🇹 Portugal🇫🇷 Frankrijk0-1
*Na penalties
Benieuwd naar het volledige schema, check het complete speelschema.

Volksparkstadion

Hamburger SV (HSV) is de huidige bespeler van het Volksparkstadion in Hamburg. In 2006 is dit stadion ook gebruikt tijdens het WK. In het stadion passen ruim 55.000 man en is daarmee een mooi stadion voor het EK in 2024.

Ga je naar Polen – Nederland en zoek je nog een overnachting in de buurt van het stadion / de stad? Check onderstaande kaart voor de beste tips:

Stad Hamburg

De havenstad van Duitsland, zo wordt Hamburg ook wel genoemd. Hamburg is naast het voetbal ook een leuke hippe stad om een citytripje naar te maken. Zo heb je op de Reeperbahn veel eettentjes en muziek. Als het speelschema van het EK 2024 bekend is dan zal er op deze pagina ook tips worden geplaatst over de beste reisopties en overnachtingen in Hamburg.