Stuttgart

Stuttgart is de 6 na grootste stad van Duitsland. Met een voetbalclub met een rijke geschiedenis, is Stuttgart zeker terecht een van de tien speelsteden van het EK in 2024. Op deze pagina lees je alles over het programma in Stuttgart. De wedstrijden worden gespeeld in de Mercedes-Benz Arena.

Programma

Datum & TijdFaseThuisUitUitslagTickets
Zo 16 juni 18:00Groep🇸🇮 Slovenië🇩🇰 Denemarken1-1
Wo 19 juni 18:00Groep🇩🇪 Duitsland🇭🇺 Hongarije2-0
Zo 23 juni 21:00Groepschotland Schotland🇭🇺 HongarijeTickets
Wo 26 juni 18:00Groep🇺🇦 Oekraïne🇧🇪 BelgiëTickets
Vr 5 juli 18:00KwartfinaleW39W37Tickets
Benieuwd naar het volledige schema, check het complete speelschema.

Mercedes-Benz Arena

In de Mercedes-Benz Arena (die door die UEFA Stuttgart Arena wordt genoemd) zullen 4 groepswedstrijden en een kwartfinale gespeeld worden. Tijdens het WK in 2006 werd het stadion ook al in gebruik genomen. De Arena heeft een capaciteit voor ruim 60.000 toeschouwers. De huidige club die gebruikt maakt van het stadion is VFB Stuttgart.

Zoek je nog een adres voor een overnachting in de buurt van het stadion in Stuttgart? Check onderstaande kaart voor verschillende opties om een hotel te boeken:

Stad Stuttgart

Stuttgart staat bekend om haar kunst en cultuur. Zo kan je naast het voetballen nog heerlijk genieten van culturele activiteiten. Zo kan je het Porsche en Mercedes-Benz museum bezoeken. Stuttgart licht maar op een uurtje vliegen vanuit Nederland. Ideaal om er dus een mooie citytrip van te maken in combinatie met een EK voetbalwedstrijd.