Nederland – Oekraïne 3-2

Groep C – Zondag 13 juni 21:00 uur – Johan Cruijff Arena (🇳🇱 Amsterdam)

Voorbeschouwing

De eerste wedstrijd die het Nederlands Elftal op het EK 2021 speelt is tegen Oekraïne. Er zal zeker publiek in de Johan Cruijff Arena aanwezig zijn, de vraag is alleen nog hoeveel. Vast staat wel dat dit openingsduel van Oranje belangrijk zal zijn voor het vervolg van het toernooi. Later blikken we hier verder vooruit met onder andere een tactische analyse van beide elftallen en nemen we de scheidsrechter onder de loep.

Wedtips

De quoteringen voor Nederland – Oekraïne zijn bekend! We plaatsen hier de meest interessante tips om op in te zetten. De quoteringen:

🇳🇱 Nederland1.65Gelijkspel3.80🇺🇦 Oekraïne6.30

Nederland is natuurlijk favoriet tegen Oekraïne. We vinden de quotering van 1.65 voor winst echter wat aan de lage kant. Bij favoriete clubs/landen kan het ook interessant zijn om tegen te wedden. Dit wil zeggen dat je tegen je favoriete team inzet zodat je ongeacht de uitkomst toch kan juichen: of voor het resultaat óf voor je bankrekening. In dit geval zou een X2 (gelijkspel of winst) voor Oekraïne voor 2.33 een mogelijke optie zijn. Afhankelijk van de opstellingen plaatsen we hier later nog meer goede tips.

Opstellingen

De opstellingen van beide landen worden later bekend gemaakt. Ben je benieuwd naar de huidige selecties? Check dan de landenpagina’s van het Nederlands Elftal en Oekraïne.

Vermoedelijke opstelling: Stekelenburg; Dumfries, Timber, De Vrij, Blind, Wijndal; De Roon, Wijnaldum, F. De Jong; Weghorst, Depay.

#🇳🇱 Nederland#🇺🇦 Oekraïne
1.Stekelenburg1.Bushchan
22.Dumfries21.Karavaev
25.Timber13.Zabarryi
6.De Vrij22.Matviyenko
17.Blind16.Mykolenko
12.Van Aanholt17.Zichenko
15.De Roon5.Sydorchuk
8.De Jong8.Malinovskyi
19.Weghorst7.Yarmolenko
21.Wijnaldum9.Yaremchuk
10.Depay20.Zubkov
WisselsWissels
13.Krul12.Pyatov
23.Bizot23.Trubin
2.Veltman2.Sobol
4.Aké4.Kryvtsov
5.Wijndal6.Stepnenko
7.Berghuis10.Shaparenko
9.De Jong11.Marlos
14.Klaassen14.Makarenko
16.Gravenberch19.Besedin
18.Malen24.Tymchyk
24.Koopmeiners25.Popov
26.Gakpo26.Dovbyk
BondscoachBondscoach
Frank de BoerAndrij Sjevtsjenko

Tickets

joahn-cruijff-arena

De ticketprocedure van de UEFA (organisator EK) is al een tijdje voorbij. Via dit reguliere ticketplatform zijn daarom geen kaarten meer te koop. Door het coronavirus is het sowieso de vraag of er wel publiek bij de wedstrijden op het EK 2021 kan zijn, dit hangt allemaal af van hoe de situatie er richting juni uitziet. Het kan wel zijn dat mensen het zekere voor het onzekere nemen en het geld van tickets nu al terug willen, waardoor er meer kaarten vrij komen. Houdt daarom de ticketpagina goed in de gaten voor het laatste nieuws rond de ticketverkoop van o.a. Nederland – Oekraïne.