Het EK voetbal voor vrouwen komt steeds dichterbij. Op woensdag 6 juli wordt er afgetrapt op Old Trafford als Engeland en Oostenrijk het openingsduel spelen. Ook Nederland is van de partij op dit EK en als titelhouder (winnaar EK 2017) hebben de Oranje Leeuwinnen een aardige kans om de finale te halen. En de finale kun je vanaf een mooie plek bekijken, lees snel verder.

Pitch View Penthouse

Als officiële accommodatie-boekingspartner van het EK geeft Booking.com een mooie prijs weg. Je maakt namelijk kans om te overnachten op Wembley en de finale als VIP te bekijken! Het zogenaamde Pitch View Penthouse bevindt zich in een skybox (zien onderstaande afbeelding) in het mooiste stadion van Engeland: Wembley. Hier wordt op zondag 31 juli de finale van het EK Vrouwen 2022 gespeeld. En met een beetje geluk kun je hier Nederland dus zien spelen.

Wat kun je verwachten van deze Pitch View Penthouse prijs? Denk aan een rit met chauffeur naar het stadion, een rondleiding achter de schermen, het beste zicht vanuit het penthouse en dus een overnachting!

the pitch view penthouse

Hoe kan je deze prijs winnen?

Deze speciale hotelkamer is vanaf woensdag 6 juli (dag van start EK) om 10:00 uur te boeken. De reserveringskosten bedragen slechts €23,50, maar het gaat er dus om dat je als eerste boekt. Er is namelijk maar één kamer beschikbaar. Zet dit tijdstip dus zeker in je agenda om kans te maken op deze mooie prijs. Want deze Pitch View Penthouse ervaring zal je waarschijnlijk niet snel vergeten.

Booking.com partner van Women’s Euro 2022

Arjan Dijk, Senior Vice President & Chief Marketing Officer bij Booking.com, is erg enthousiast over het toernooi. Hij zegt hierover: “We vinden het geweldig dat we deze ultieme voetbalervaring kunnen aanbieden voor de finale van de UEFA Women’s EURO 2022™. Het creëren van gedenkwaardige momenten en nieuwe ervaringen is heel belangrijk voor Booking.com. Het Pitch View Penthouse op Wembley is de perfecte plek waar gasten een speciale avond kunnen beleven.”

Schrijf een reactie