Van gratis accessoires tot voetbalplaatjes; Nederlandse supermarkten zijn druk bezig met verschillende campagnes. Sommige spaarartikelen hebben zelfs meerdere functies! Ben je benieuwd naar wat je bij welke supermarkt kunt sparen? Lees dit artikel dan snel verder.

EK Spaaracties supermarkten

Albert Heijn

Bij Albert Heijn kun je sparen voor voetbalkaarten. Bij elke €15 aan boodschappen ontvang je twee Oranje spelerskaarten. Wat deze kaarten extra leuk maakt, is dat je ze ook kunt gebruiken als onderzetter. Naast hun functie als onderzetter bevatten ze ook voetbalvragen waarmee je een quiz kunt spelen. Deze spaaractie is begonnen op 7 juni en eindigt op 23 juni (op=op).

In totaal zijn er 60 kaartjes beschikbaar van in totaal 19 spelers + de bondscoach. Bekijk hier alle spelers en kaartjes. Albert Heijn lijkt vroeg begonnen te zijn met het maken van de actie want liefst vier van de negentien spelers komen niet in actie op het EK (Hartman, Lang, Wieffer en De Jong).

Jumbo

Na de blunder tijdens het WK voetbal met de gestaakte campagne (feestende bouwvakkers tijden WK Qatar), is Jumbo Supermarkten terug met deze actie: de JuichSpencer. Je kan de spencer ook gebruiken als tas, waardoor het niet alleen een kledingstuk is, maar ook een handige accessoire voor onderweg.

Je krijgt de spencer gratis bij besteding van minimaal €50 aan boodschappen bij Jumbo. De Juichspencer is tevens los te koop voor €11,99. Check hier meer info en alle voorwaarden.

Lidl

Lidl is dit EK de officiële partner van het toernooi in Duitsland! Daardoor heeft het de mogelijkheid, rechten om afbeeldingen van alle spelers op het EK te gebruiken. Dat doet het middels een spaaractie waarbij je bij elke €10 die je besteed drie voetbalplaatjes ontvangt.

Met meer dan 100 plaatjes om te verzamelen, belooft het een leuke verzamelactie te worden voor de voetbalfans. In tegenstelling tot de Albert Heijn kun je bij Lidl spelers van alle landen sparen (ipv alleen Nederlands Elftal). Deze actie loopt van 3 juni tot en met 30 juni, check hier meer info.

PLUS

PLUS lanceert de actie ‘Buurthempie‘, waarbij ze een oranje shirt aanbieden met de plaatsnaam van de supermarkt op de achterkant. Voor deze actie hebben ze niemand minder dan Wesly Bronkhorst en Wesley Sneijder ingeschakeld om samen een nummer te maken. Het resultaat is het nummer ‘Ik ben net als jij’, een Nederlandse cover van het originele nummer ‘Ich Bin Wie Du’.

Hoe kom ik aan een Buurthempie? Voor een volle spaarkaart heb je tien zegels nodig. Je krijgt een zegel bij elke €10 aan boodschappen + bij speciale actieproducten. Tot 22 juni kun je sparen voor deze zegels. En tot 15 juni krijg je met de kortingscode ORANJE24 ook nog eens gratis bezorging!

Heineken

In samenwerking met het fashionmerk Baskets heeft Heineken trendy shirts ontworpen voor speciale fans. Het is een oranje shirt aan de buitenkant en groen aan de binnenkant. Het idee hierachter is dat als je je vrienden kwijt bent, je het shirt binnenstebuiten kunt dragen, zodat je gemakkelijker te vinden bent. Het oranje shirt is bedoeld om op te gaan in de oranjekoorts van Nederland.

Bij Albert Heijn is nu de ideale stoelbox te winnen. Deze comfortabele stoel heeft een koelbox onder de klep, waardoor je lekker veel biertjes koud kunt zetten en uitdelen tijdens de wedstrijd. Ideaal voor spannende momenten tijdens de wedstrijd.

Verder kun je ook nog leuke prijzen winnen bij verschillende supermarkten. Zo maak je bij de Jumbo kans op een Heineken Biermertje (Beamer), zodat je met je hele vriendengroep thuis de wedstrijd kunt kijken. Ga je liever naar de Plus? Dan maak je daar kans op een speaker in de vorm van een bierblikje. Als laatste kun je bij de Superunie kans maken op een coole Heineken koelbox, oftewel een koud bakkie.

Daarnaast hebben de KNVB en Heineken al jarenlang een partnerschap, dat ze onlangs weer hebben verlengd.

Grolsch

Grolsch heeft voor zijn eigen beugelflessen een speciale koelkast ontworpen. Wil jij dus genieten van beugelflessen binnen handbereik tijdens het EK? Dan moet je je boodschappen doen bij Albert Heijn. Niet alle filialen zijn verbonden met de actie, dus zorg ervoor dat je eerst goed uitzoekt of je wel bij de juiste Albert Heijn naar binnenloopt. 😉

Schrijf een reactie