Heel veel merken spelen in op het EK voetbal. Bedrijven proberen zo mee te liften op de oranjekoorts die er heerst in Nederland. Maar ook voor consumenten zijn sommige acties interessant en/of leuk om aan mee te doen. Op deze pagina zetten we de beste EK acties per merk op een rijtje.

EK 2021 Acties

We hebben hieronder de acties van grote merken kort uitgelicht. Je leest precies hoe je mee doet en kans maakt op mooie prijzen. Deze lijst blijft aangevuld worden, bekijk de EK acties van:

AH Hollandicons

Albert Heijn heeft voor- en tijdens het EK verschillende acties. Zo krijg je bij elke €15 een 1 tattoo en sticker. Daarnaast heeft Albert Heijn nog veel meer aanbiedingen in de Oranje Shop staan.

Bavaria broekje

Bavaria komt dit EK met het geluksbroekje. De oranje short, gebaseerd op het EK van 1988 (wat Nederland won) is verkrijgbaar bij een 7-pack Bavaria in de supermarkt. Je zult de slogan Geluk zit in een klein Broekje de komende tijd genoeg horen.

Grolsch beugelkoelkast

Bij biermerk Grolsch kan je een unieke beugelkoelkast winnen. Op elk kratje en sixpack Grolsch zit een unieke actiecode. Deze code kan je invoeren op de website en vervolgens maak je van 24 mei tot 11 juni elk uur kans op zo’n unieke koelkast.

Holland Heineken Hemd

Je zult tijdens het EK vermoedelijk veel mensen in het Holland Heineken Hemd zien lopen. De zomerse oranje blouse krijg je gratis bij verschillende Heineken producten zoals een nine-pack.

Jumbo juichcape

Bijna elke supermarkt komt rond het EK met een originele EK actie. Jumbo heeft gekozen voor de Snollebollekes juichcape. Hoe kun je de juichcape verkrijgen? Bij iedere €10 aan boodschappen krijg je een juichzegel, 10 zegels = een volle spaarkaart. Met een bestelcode kun je de juichcape vervolgens bestellen voor €4,99. De actie loopt t/m 19 juni.

Kruidvat Oranje Ketting

Drogist Kruidvat komt met de gratis Oranje Ketting. Samen met André Hazes presenteert het Wij Zijn Oranje. Bij aankoop van twee actieproducten krijg je het Oranje kettinkje gratis. Met het lied doet Hazes ook een gooi naar het populairste EK 2021 nummer.

Lidl Fluoranje outfit

Ook Lidl adverteert met een oranje outfit: de Fluoranje lijn. De spaaractie werkt ongeveer hetzelfde als bij Jumbo. Bij elke €10 aan boodschappen krijg je een zegel, 8 zegels = een volle spaarkaart. Deze kaarten kun je inwisselen voor Fluoranje items naar keuze zoals shirts, broeken, mondkapjes en nog veel meer.

Lipton Heldenshirt

Ook Lipton Ice tea doet mee met een EK actie. Lipton brengt namelijk het Heldenshirt uit. Een Oranjeshirt met rood-wit-blauwe cape er aan. Het shirt is te verkrijgen bij Albert Heijn voor slechts een aantal euro, als je er een actie product bij koopt. Door deel te nemen aan onze EK Pool kun je ook exclusieve Heldenshirts, gesigneerd door Robin van Persie winnen! Bekijk hier de commercial:

PLUS BRICKS

De volgende supermarkt met een spaaractie: PLUS BRICKS. De super brengt een soort Lego uit, genaamd bricks. Hiermee kun je een eigen EK stadion bouwen. Vooral leuk dus voor de kleintjes maar stiekem ook voor alle vaders die eigen stadion willen bouwen. Bij elke €15 aan boodschappen ontvang je een zakje PLUS BRICKS cadeau. De actie loopt t/m 26 juni.

Samsung

Samsung heeft tijdens het EK een aantal mooie aanbiedingen! Via de speciale promo-pagina krijg zijn alle deals te zien. Je krijgt o.a. honderden euro’s korting op TV’s, soundbars en andere elektronica.

EK Tickets

Maak je liever kans op EK tickets? Check dan de acties van Thuisbezorgd en Volkswagen eens. Deze partners van organisator UEFA mogen tientallen kaarten voor het EK weggeven.

Schrijf een reactie