Iedere vier jaar houdt het Europees kampioenschap voetbal ons in de greep. Oranje versierde huizen, bombastische televisiereclames en veelbewogen voetbalpools; wij Nederlanders houden wel van een potje EK-kijken. Maar wat als de laatste wedstrijd van het toernooi is gespeeld? Vallen we dan met zijn allen in een zwart gat? Geen angst! Er staat weer genoeg voetbal op het programma. Zo start half augustus alweer het nieuwe seizoen van de Premier League. En nog nooit was het zo bijzonder om in een van de Engelse stadions te zitten.

Ultieme beleving

Ze staan erom bekend luidkeels met elkaar te zingen, die Engelsen. Dat daar afgelopen anderhalf jaar dankzij COVID-19 maar bar weinig van terechtkwam is niet alleen een gemis voor hen. Ook de vele internationale voetbalreizigers die normaal gesproken in grote getalen de Premier League-stadions weten te vinden snakken weer naar de ultieme voetbalbeleving. Het struinen door het stadscentrum, het drinken van een biertje in die typische bruine kroeg en de siddering van spanning die vlak voor de aftrap door het stadion giert: het zijn herinneringen om nooit te vergeten.

(tekst gaat verder onder afbeelding)

Klaar om te gaan

Komend seizoen kan het weer. De Premier League-clubs ontvangen de voetbalfans met open armen. Ze zijn er klaar voor en tegelijkertijd net zo klaar mee. Klaar met COVID-19 en de leegte die het achterliet. Ze willen weer genieten van gejuich uit duizend kelen en de geur van gistend bier. Ze zijn klaar voor jou. Voor jou en je vrienden, familie en collega’s. De meest prestigieuze voetbalcompetitie ter wereld zindert weer vanaf half augustus. Met bijna iedere week een topper in bruisende steden als Londen, Manchester en Liverpool beleef jij buitenlands voetbal altijd in optima forma.

Topwedstrijden

De traditionele top zes is altijd de moeite waard om te bezoeken. Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City en Tottenham Hotspur zullen allen een gooi willen doen naar de landstitel. Aan sfeer en goed voetbal is hier geen gebrek. Nu het speelschema bekend is, helpen wij je graag op weg met enkele belangrijke data.

Wekelijks tienduizenden supporters zullen komend seizoen weer genieten van de beleving die voetbal kijken heet. Zo ook de fans in Londen, waar Tottenham Hotspur in het weekend van 14 augustus titelverdediger Manchester City op bezoek krijgt. Een ware kraker, waar geen fan zijn keel zal sparen. Direct een tip om te bezoeken! Ook in Londen: het duel van Champions League-winnaar Chelsea tegen stadsgenoot Crystal Palace. Een heuse derby (oh, yeah!) in het openingsweekend. Dichter bij de authentieke Londense voetbalsfeer ga je niet komen. Boek daarom snel een voetbalreis naar Londen via P1 Travel.

(tekst gaat verder onder afbeelding)

premier-league

Toch liever naar Liverpool of Manchester? Prima keuze! Zo speelt Liverpool in het weekend van 2 oktober tegen Manchester City. Na anderhalf jaar van een zo goed als leeg Anfield zal het ‘You’ll Never Walk Alone’ indrukwekkender klinken dan ooit. Ook een interessante datum om te omcirkelen in de agenda: Manchester United – Manchester City. De Manchester derby staat bekend om de enorme rivaliteit tussen beide supportersgroepen, helemaal nu ze eindelijk weer in grote getalen aanwezig zijn in het stadion.

Ervaar de Premier League in volle glorie

Bij P1 Travel begrijpen we dat jij de magie van de Premier League maximaal wilt ervaren. Daarom zorgen we ervoor dat je kunt genieten van de grootste voetbalsterren op deze planeet. Bezoek de pagina van jouw favoriete club, kies een mooie wedstrijd uit, selecteer je tickets en wij doen de rest. Samen maken we er een topseizoen van!

Schrijf een reactie