Het EK komt steeds dichterbij, op 11 juni trappen Turkije en Italië het toernooi af. Tot en met de finale op 11 juli kun je een maand lang, bijna elke dag, voetbal kijken. Maar ben je al goed voorbereid? MediaMarkt heeft een mooie actie opgezet om je aankoopbedrag van bijvoorbeeld een nieuwe TV of home cinema set terug te winnen.

Promopoule: voorspel de 4 winnaars

Hoe werkt de actie? Na aanschaf van een product bij MediaMarkt vul je alle gegevens in en voorspel je de vier landen die het verst in het toernooi komen (winnaar, runner-up en verliezend halve finalisten). Mocht deze voorspelling aan het einde van het toernooi goed blijken dan maak je kans om het aankoopbedrag terug te winnen. De elektronicawinkel trekt hiervoor maar liefst €100.000 uit. Mocht je de vier landen dus goed voorspellen dan is de kans groot dat je het aankoopbedrag terug krijgt.

Actie geldig op ruim 6000 producten

Voordat je aan de actie deelneemt is het goed om te weten of het artikel wel onderdeel is van de Promopoule actie. Dit kun je zien aan de oranje button bij de product afbeeldingen op de website van MediaMarkt. Twijfel je? Check dan de complete lijst van artikelen waarop je kans maakt het geld terug te krijgen.

In het kort

  • Actie loopt t/m 11 juni 20:00 uur
  • Vul alle aankoop gegevens in op de actiepagina;
  • Voorspel de vier finalisten;
  • Binnen twee weken na de finale krijgen winnaars bericht;
  • Bekijk hier alle veelgestelde vragen en voorwaarden.

Schrijf een reactie