Iedere twee jaar weten de trouwe Oranje fans alles uit de kast te halen tijdens een EK of WK. Normaal gesproken dan, want het Nederlands Elftal heeft zich sinds 2014 niet meer gekwalificeerd voor een groot eindtoernooi. Maar dit jaar pakken de fans weer groots uit en doen ons versteld staan van de creativiteit en oranje gekte. Van prachtige Oranje kleding naar versierde huizen en straten.

Verbintenis door Nederlands Elftal

Met de hele buurt voor de tv hangen, juichen en de straat op rennen als er gescoord is. Het hoort er allemaal bij. De verbintenis en de emotie, dat is wat voetbal zo prachtig maakt. Doordat de straten compleet versierd zijn en de Oranje koorts weer toeneemt, is één ding zeker; dit wordt een mooie voetbalzomer!

Het EK zorgt voor verbroedering in de straat. Het leuke is dat zelfs kinderen en ouderen helpen met versieren. De hele straat doet mee en geeft een kleine bijdrage.zegt voetbalfan André Swennes, die al sinds 2002 zijn Haagse-huis compleet versiert tijdens EK’s en WK’s. Bekijk hier de Haagse Marktweg:

Schrijf een reactie