Ben je op zoek naar het officiële shirt van het Nederlands Elftal waar ze momenteel in spelen? Zoek dan niet verder. Op deze pagina zetten we alle info en de beste aanbiedingen van het Nederlands Elftal shirt voor je op een rijtje:

Shirt Nederlands Elftal

In onderstaande tabel vind je de voordeligste prijzen om het echte thuisshirt van het Nederlands Elftal (mannen) te kopen. Voor 23:00 uur besteld = morgen in huis.

ThuisshirtPrijsActie/KortingVerzending
Aktiesport€89,99Gratis vanaf €29,99
Nike€89,9910% voor studentenGratis voor Nike Members
Perrysport€89,99Gratis vanaf €29,99
Play Football€80,99Maat S & MGratis vanaf €50
Voetbalshop.nl€79,99Gratis vanaf €49
Unisportstore€71,95Gratis vanaf €69
thuisshirt-nederland-wk2022

Details thuisshirt: Leeuw op het shirt

De Oranje leeuw prijkt trots op het shirt van het Nederlands Elftal. In een minimaal design valt de leeuw niet op- maar is het zeker aanwezig op het shirt. Verder oogt het shirt strak en ziet het tenue met alleen de uitingen van sponsor Nike en het logo van de KNVB er minimalistisch uit. Naast de fel oranje kleur wordt het shirt afgemaakt met zwarte tinten.

Nederlands Elftal Uitshirt

Vind je het thuisshirt te standaard of het uitshirt gewoon veel mooier? Ook dit zwarte tenue kun je online bestellen. We hebben alle prijzen en acties voor je op een rijtje gezet:

UitshirtPrijsActie/KortingVerzending
Aktiesport€69,99Bespaar 22%Gratis vanaf €29,99
bol.com€79,95Gratis
Nike€89,9910% voor studentenGratis voor Nike Members
Perrysport€69,99Gratis vanaf €29,99
PlayFootball80,9910% kortingGratis vanaf €50
Plutosport€84,95€6,95
Voetbaldirect.nl€89,95Gratis vanaf €49
Voetbalshop.nl€74,9917% kortingGratis vanaf €49
nike-nl-uitshirt

Details uitshirt: Kraagje

Het zwarte uitshirt heeft een opvallende kraag met twee oranje strepen. Die streep zien we ook aan de zijkant van het shirt. Door de kraag en buttons lijkt het uitshirt van het Nederlands Elftal een klein beetje op een polo. Smaken verschillen maar daardoor is het shirt ook casual goed te dragen.

Nederlands Elftal Trainingsshirt

Naast het thuis– en uitshirt draagt Oranje nóg een shirt: het (witte) trainingsshirt. Tijdens de warming-up (ook wel warming-up shirt genoemd) zullen de spelers van het Nederlands Elftal dit aanhebben. Een prachtig wit/grijs tenue met oranje details en rood-wit-blauwe banen op de borst (zie foto hieronder).

TrainingsshirtPrijsActie/KortingVerzending
Aktiesport€59,9950% korting op 2e artikelGratis vanaf €29,99
Nike€59,9910% voor studentenGratis voor Nike Members
Perrysport€59,9950% korting op 2e artikelGratis vanaf €29,99
PlayFootball€53,9910% korting (maat S & L)Gratis vanaf €50
Subsidesports€54,958% korting (maat M & XL)Gratis vanaf €80
Voetbaldirect.nl€49,9517% korting (maat S)Gratis vanaf €49
Voetbalshop.nl€49,9917% kortingGratis vanaf €49

Details warming-up shirt

Wat gelijk op valt aan het trainingsshirt, of warming-up shirt zoals je het wil noemen, is het logo van ING wat op de voorkant prijkt. In tegenstelling tot de wedstrijdshirts is hier dus wel een sponsor zichtbaar. Toch heeft het ook wel wat omdat de kleuren overeenkomen met de rest van het shirt. Vooral de rood-wit-blauwe baan op de mouw en de grijze details voorop vallen op.

EK Shirt dames

Op zoek naar de vrouwelijke variant van het EK shirt? Ook deze zijn natuurlijk online verkrijgbaar, voor dezelfde prijs. Het EK vrouwenshirt van het Nederlands Elftal is behalve de vorm in principe hetzelfde als de mannelijke versie.

EK Shirt kind

De tenues van het Nederlands Elftal zijn ook in kindermaten beschikbaar. Klik in de betreffende tabel van het thuis-, uit- of trainingsshirt op de links om ook het kids tenue van Oranje te bekijken.

Vapor Shirt

Wat is precies het verschil tussen een normaal shirt en een Vapor Match shirt? Het Vapot shirt van Nike is namelijk €50 duurder, maar waarom. Dat heeft vooral te maken met de afwerking van het shirt. De badges en uitingen zijn er in geborduurd in plaats van er op geplakt. De spelers van het Nederlands Elftal hebben deze shirts aan tijdens de wedstrijden.

Shirt personaliseren

Het is ook mogelijk om het shirt van Oranje te bedrukken met een spelersnaam of te laten personaliseren. Ga je voor een shirt met bijvoorbeeld naam en rugnummer van De Ligt (3), De Jong (21) of Depay (10) op je rug of zet je liever je eigen naam op het shirt? Het kan allemaal, de extra kosten bedragen €15.

Duurzaam shirt

Nike probeert zoveel mogelijk duurzaam te produceren. Zo zijn alle voetbalshirts van de shirtsponsor gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen. Je kunt er dus vanuit gaan dat je aankoop ook een duurzame keuze is. Verder is het gemaakt van zeer ventilerend materiaal waardoor, niet zoals bij andere voetbalshirts, minder zweet.

Reviews

Wat vind jij van de tenues van Oranje? Erg strak of is die leeuw op het thuisshirt juist te veel van het goede. En is het uitshirt te saai of past dat minimalistische prima met deze kleuren? We zijn benieuwd naar jullie meningen, laat het vooral weten in de comments!

1 Comment

Schrijf een reactie