Richting een eindtoernooi halen bedrijven alles uit de kast om Oranje merchandise aan acties te koppelen. Heineken komt nu met het Holland Heineken Hemd. Een oranje blouse met groene tinten uit het logo van het biermerk. Lees hier alles over het shirt.

Waar is het shirt verkrijgbaar?

Het Holland Hemd is te verkrijgen bij aankoop van een 9-pack Heineken. Naast de negen blikken bier vind je ook het shirt in de verpakking. Het EK blik 9-pack is te verkrijgen bij de meeste grote supermarkten zoals Albert Heijn en Jumbo. Bij de Appie kan je de biertjes, inclusief oranje shirt, ook online bestellen. Voor slechts €7,99 heb je negen blikken bier en een Heineken Hemd.

Registreren voor meer prijzen

Op de website van Heineken kun je het hemd registreren om kans te maken op meer prijzen. Zo kun je een strandstoel, badhanddoek en tickets voor de formule 1 winnen. De bierbrouwer heeft ook een cashbackactie rond de EK 9-pack opgezet. Koop je het product, plus minstens één andere Heineken oranje verpakking (bijv. 6 flesjes) dan kun je 10% van het bedrag terugkrijgen. Bewaar je bon, upload het hier en krijg je korting terug.

1 Comment

Schrijf een reactie