De selectie van Jong Oranje voor de eindfase van het EK Onder 21 is bekend gemaakt. In de 23-koppige selectie die bondscoach Erwin van der Looi heeft samengesteld zien we de namen van Cody Gakpo, Teun Koopmeiners en Jurriën Timber niet terug. Dat lijkt er op te wijzen dat deze drie spelers met het grote Oranje mee mogen naar het EK.

Update 24 mei: Noa Lang, Ludovit Reis en Deyovaisio Zeefuik zijn toch afgevallen voor de selectie van Jong Oranje. Lang en Zeefuik zijn geblesseerd en Reis speelt nog play-offs. Mats Knoester en Kaj Sierhuis zijn door Van der Looi opgeroepen als vervangers.

Jong Oranje in kwartfinale tegen Frankrijk

Het EK onder 21 wordt vanwege het drukke speelschema in twee fases gespeeld. Jong Oranje werd eerste in de groepsfase en speelt nu in de kwartfinale tegen het sterke Frankrijk. Maandag 31 mei om 18:00 uur staat het duel op de planning in Boedapest. Welke spelers kunnen we wel verwachten bij Jong Oranje? Bekijk de complete selectie van Jong Oranje op onze speciale EK O21 toernooipagina.

Sterke tegenstander

De Franse selectie werd eerder deze week bekend, daarin zien we vele talenten die bij het eerste zijn afgevallen. Wat te denken van spelers als Wesley Fofana, Ibrahima Konaté en Dayot Upamecano die allemaal bij Europese topclubs spelen.

Schrijf een reactie