De Telegraaf komt met nieuws wat ook Quincy Promes en het Nederlands Elftal aan gaat. De voetballer van Oranje is namelijk nog steeds verdachte in een strafzaak. De neef van Promes, die aangifte heeft gedaan, wil nu dat de zaak voor het Europees Kampioenschap voorkomt.

Geen optimale voorbereiding

Frank de Boer wist bij het oproepen van Promes dat de zaak nog liep. De verwachting was echter dat na het EK afgehandeld zou worden. De neef, het slachtoffer, wil nu dus dat de zaak vóór het EK dient. Dat zou voor zowel Promes als het Nederlands Elftal vervelend zijn met alle ruis die het veroorzaakt.

Het is voor Oranje tot nu toe sowieso geen optimale voorbereiding. Eerst werd Jasper Cillessen niet opgeroepen vanwege een positieve coronatest en vervolgens haakte Donny van der Beek geblesseerd af.

Zondag eerste wedstrijd tegen Oekraïne

Zondag 13 juni om 21:00 uur staat de eerste wedstrijd tegen Oekraïne op het programma. Verder speelt het Nederlands Elftal op donderdag 17 juni tegen Oostenrijk en maandag 21 juni tegen Noord-Macedonië. Alle drie de duels worden in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam gespeeld.

Schrijf een reactie