Na dagen rekenen, scenario’s naast elkaar leggen en voorbereiden op een tegenstander uit de Poule ‘des doods’ F is de tegenstander van het Nederlands Elftal in de achtste finale eindelijk bekend: Tsjechië. Op zondag 27 juni om 18:00 uur speelt Oranje op het EK 2021 in de Puskas Arena in Boedapest tegen de Tsjechen.

Verschillende scenario’s mogelijk

Dit toernooi gaan niet alleen de nummers 1 en 2 door, maar ook de vier beste nummer 3. Omdat niet alle laatste groepsduels op hetzelfde tijdstip werden gespeeld ontstond er de afgelopen dagen veel discussie over de mogelijke tegenstander van Oranje. Dit zou namelijk de nummer 3 uit Poule D, E of F worden. Na de wedstrijden van o.a. Spanje en Zweden is duidelijk dat Nederland in de achtste finale tegen Tsjechië speelt.

Tickets voor Boedapest

De kaarten voor Nederland – Tsjechië zijn inmiddels uitverkocht. Hongarije is vrij streng met het toelaten van buitenlandse bezoekers. Zonder geldig wedstrijdticket heeft het weinig zin om een tripje naar Boedapest te boeken. Heb je wel een kaartje kunnen bemachtigen? Check dan alle tips voor je trip naar de Hongaarse hoofdstad.

Schrijf een reactie