Het Nederlands Elftal heeft zich als nummer 1 van Poule C gekwalificeerd voor de achtste finale van het EK. Na de overwinning op Oostenrijk is het, vanwege het onderling resultaat, niet meer te achterhalen. Nadat de laatste groepswedstrijd tegen Noord-Macedonië is afgewerkt speelt het op zondag 27 juni om 18:00 uur tegen de nummer 3 van Poule D, E of F de achtste finale in Boedapest. Het stadion zal daar met ruim 60.000 toeschouwers volledig gevuld zijn.

100% toeschouwers aanwezig in Puskás Aréna

In de gloednieuwe Puskás Aréna worden tijdens het EK vier wedstrijden gespeeld. Drie duels van Hongarije in de groepsfase en dus een achtste finale waar Nederland in uitkomt. Tijdens deze wedstrijden staat de Hongaarse overheid een volle capaciteit van 67.215 toeschouwers toe. De tegenstander van Oranje moet nog bekend worden, dit is de nummer 3 van Poule D, E of F. Benieuwd hoe dit precies zit, check alles over de nummers 3.

Tripje naar Boedapest

Ben je van plan naar Boedapest af te reizen? Je hebt dan wel een wedstrijdticket nodig om het land binnen te komen. Het is nog niet bekend hoeveel kaarten Nederland toegewezen krijgt. De KNVB komt snel met meer nieuws over eventuele extra beschikbare tickets. Hou daarvoor ook onze ticketpagina goed in de gaten.

Schrijf een reactie