Op zondag 13 juni speelt het Nederlands Elftal tegen Oekraïne de eerste groepswedstrijd op het EK 2021. En wat is er mooier om samen met heel de buurt de straat en alle huizen oranje te versieren? Daarom hebben we in dit artikel alle Oranje feestartikelen op een rijtje gezet en een checklist gemaakt om geen versiering te vergeten.

Oranje items

Oranje vlaggetjes

Wat mag er tijdens het EK zeker niet ontbreken in je huis/straat? Juist: oranje vlaggetjes. Je hebt de vlaggetjeslijnen in verschillende. Zo zijn er lijnen van 20, 30 of 100 meter, maar ook van zelfs 720 (!) meter om heel je straat te versieren. Samen kleuren we heel Nederland oranje.

Nederlandse vlaggen

Naast de oranje vlaggetjes kan een rood-wit-blauwe Nederlandse vlag natuurlijk ook niet ontbreken in woonkamer. Ook hierin heb je natuurlijk verschillende formaten en designs. Het meest populair is de officiële Nederlandse vlag. Maar je hebt ook uitingen met een combi met oranje of de leeuw. Mocht je de vlag buiten willen hangen, vergeet dan geen vlaggenstok aan te schaffen.

Nederlands Elftal Shirts

shirt-nederlands-elftal

Nederland treedt op het EK aan met een nieuw shirt: volledig oranje met een leeuw op de voorkant het shirt. Ook het uitshirt mag er wezen, een zwart shirt met kraagje. Nike is opnieuw trotse sponsor van de Oranje wedstrijdshirt. Verder prijkt het logo van de KNVB op de borst. Bekijk de beste aanbiedingen en prijzen op onze Nederlands Elftal shirtpagina.

Oranje en rood-wit-blauwe schmink

Iedereen kent het wel: de vlag van Nederland op je wangen geschminkt. Op zoek naar rood-wit-blauwe of oranje schmink? Deze kun je hier online bestellen. Hou je schmink over? Dan kun je het natuurlijk altijd nog voor Koningsdag gebruiken 😉

Overzicht & Verzending

Natuurlijk zijn er nog veel meer oranje attributen te verkrijgen zoals oranje zonnebrillen, petjes, shirts, spray, ballonnen, ballen, pakken en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Benieuwd waar je al deze oranje items kan bestellen? Kijk voor het volledige aanbod ook eens op de volgende websites:

WebsiteVerzending
bol.comGratis
Feestartikelen.nl€4,95
Oranjediscounter.nl€4,50

Nadat je heel het huis hebt versierd zijn er nog een aantal punten om het EK optimaal te bekijken. We hebben daarom ook de volgende zaken voor je uitgezocht:

Schrijf een reactie